Épületüzemeltetés

A Köt-Társ Service Kft. vállalati profiljának bővítését, az épületgépészeti üzemeltetés szegmens létrehozásával valósította meg. Nem csupán a tűzbiztonsággal kapcsolatos alap ötletet sikerült megvalósítani, hanem összességében az épületgépészeti üzemeltetés számos területén magas minőségben képviseltetjük magunkat a piacon.

Weboldalunkon igyekeztünk átfogó, és átlátható képet adni, részletes betekintést nyújtani mindazokba az általános és speciális munkakörökbe, amelyekkel biztosítani tudjuk az egyes területek biztonságos és szakszerű üzemeltetését.

A jövőben is keressük azokat a lehetőségeket, melyekkel aktívan fejleszteni tudjuk cégünk szolgáltatási színvonalát és kínálatát. A jövő évben több kiegészítő szolgáltatással is bővül vállalati profilunk, amellyel a mind tökéletesebb üzemeltetési céljainkat kívánjuk megvalósítani.

Szeretnénk partnereinket egyedileg kidolgozott, egyéni igényekre szabott ajánlatokkal megnyerni, szem előtt tartva első sorban a biztonsági, környezetvédelmi és az energia megtakarítási szempontokat.

Őszintén reméljük, hogy sikerül felkeltse az érdeklődését valamely ajánlatunk és akár most, akár a jövőben, partneri együttműködés keretében lehetünk egymás segítségére üzleti céljaink megvalósításában.

Az alábbi üzemeltetési feladatok elvégzését vállaljuk:

  • hibabejelentések fogadása, regisztrálása, a hibák kivizsgálása, szükség szerinti intézkedések megtétele,
  • gépek, berendezések működésének felügyelete,
  • kezelési- és költség megtakarítási tervek készítése a megbízó által megfogalmazott célok elérése érdekében,
  • az ingatlan állapotának rendszeres ellenőrzése, meghibásodások, folytonossági hiányok jelzése a megbízó felé,
  • házirend, parkolási rend elkészítése, igény szerinti módosítása,
  • menekülési terv, menekülési útvonal elkészítése,
  • jogszabályi előírások szerinti működtetés, bejelentési kötelezettségek abszolválása, nyilvántartása,
  • Periodikus rendszerességgel beszámoló készítése a megbízó felé.

Annak érdekében, hogy Ön és munkatársai kizárólag a főbb szakmai feladataik sikeres elvégzésére tudjanak koncentrálni, a munkájuk végzését ne befolyásolja, hogy nem ég a villany az irodában, vagy esetleg túl meleg van:

Megoldást jelenthet az üzemeltetési feladatok cégünk általi átvállalása, biztosítása.

Kérjen Tőlünk ajánlatot az üzemeltetési tevékenységek ellátására!
Szívesen segítünk!

Akár rövid, akár hosszú távú tervekben tudunk kölcsönös segítséget nyújtani, üzletpolitikánk eredményeként, Önt az „Elégedett Partner” státusszal szeretnénk megajándékozni.

Bízunk benne, hogy nem is oly sokára, Önt is üzletfeleink közt üdvözölhetjük!