Őrzés-védelem, biztonsági szolgálat

Ezen üzletágunkban is kulcskérdés a megrendelői bizalom, ezért határozott törekvés cégünk részéről, hogy az őrkollégák fluktuációja ne legyen számot tevő. Már a kiválasztásnál nagy hangsúlyt fektetünk a jó megjelenésre, a határozott fellépésre és a szakmai felkészültségre.

Vagyonőreink munkájukat az üzletágunk általános szolgálati utasítása, továbbá a Megbízó által megjelenített, s a szakmai vezetőnkkel egyeztetett egyedi utasítások szerint végzik.

A munkatársaink szakmai felkészültségének szinten tartása és fejlesztése érdekében éves oktatási tematikát dolgoztunk ki. A negyedéves, a féléves és az éves képzésen a vagyonőrök nemcsak ismereteiket gyarapítják, de számot is adnak azokról. A kiemelkedő eredményeket elérő kollégák az erkölcsi elismerésen túl pénzjutalomban is részesülnek.

Vagyonőreink alapfelszereltsége:

  • kitűzővel ellátott egységes téli- nyári formaruha
  • mobiltelefon
  • gumibot

Az élőerős vagyonvédelmi feladatok végzése során vagyonőreink munkájának, és annak, hatékony voltának valós idejű ellenőrzésére rendelkezünk GPRS alapon működő távfelügyelt járőr ellenőrző készülékekkel, így a munkafolyamatokba az esetleges és szükséges beavatkozások a menedzsment részére szinte azonnaliak.

Egyes területeinken vagyonőreink a hatékonyabb munkavégzés érdekében kézi fémkeresőt, fémkereső kaput, kábító- és robbanószer kimutatására alkalmas berendezéseket is alkalmaznak.