Takarítás_

Cégünk egyik meghatározó tevékenysége az épület- és járműtakarítás, újabb kori nevén  a tisztítás-technológiai szolgáltatások. Tagjai vagyunk a takarítók szakmai egyesületének, a MATISZ-nak, (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség), s megtalálhatóak vagyunk a Takarítóipari Nemzeti Referenciatár-ban is (http://www.darci.biz/index.php).

Az általunk használt gépek, eszközök és vegyszerek mind, nemzetközileg ismert, vezető gyártók korszerű, környezetkímélő, igen magas műszaki színvonalú, több nemzeti és nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, nálunk is országszerte forgalmazott, bevizsgált termékek.

A teljesítésbe bevont gépek részletes műszaki dokumentációit, a felhasznált tisztító- és fertőtlenítő szerek használati utasításait és biztonsági adatlapjait kérésükre azonnal rendelkezésükre bocsátjuk.

A takarítási üzletágban az alkalmazotti létszámunk 230-250 fő között változik. Munkatársaink – akiknél alkalmazási feltétel az erkölcsi bizonyítvány – egységes, kitűzővel ellátott munkaruhában, a megrendelőink igényeihez lehető legjobban igazodva, kellő körültekintéssel, odaadással és nagyfokú szakmai felkészültséggel végzik munkájukat mintegy 200.000 m2 alapterületen, jól tudván, hogy a takarítási szolgáltatás egyben bizalmi kérdés is.

Megrendelőink között megtalálhatóak a gazdasági élet és a közszféra legkülönbözőbb szereplői, és szép számmal találhatók köztük olyanok, akik szinte a kezdetektől fogva bizalommal voltak, vannak cégünk iránt.

Ezt a bizalmat erősítendő; a tisztítás-technológiai szolgáltatásaink minden esetben dokumentáltak. A szolgáltatási jegyzék, mint a Vállalkozási szerződés melléklete a szolgáltatás alapdokumentuma. Ebből készítjük el a ráfordítások meghatározásával a Munkatervet. A Munkaterv hivatott rögzíteni és egyben meghatározni, hogy a szolgáltatási jegyzékben felsorolt feladatokat kinek, mikor, hol és milyen módon kell elvégezni a szolgáltatás során.  A Munkaterv maradéktalan végrehajtásának ellenőrzésével és az elvégzett munkák – bele értve az esetleges helyesbítő, illetve megelőző intézkedéseket is – leigazolására a Belső tanúsítvány szolgál. A Belső tanúsítványok összegzésével állítjuk ki a Teljesítési igazolást, amely egyben a számlázás alapdokumentuma is.

Tiszta objektum = elégedett ügyfél

Takarítási üzletágunk az alábbiakkal áll meglévő és leendő Ügyfeleink szíves rendelkezésére:

  • garancia minden általunk elvégzett munkára
  • több mint húsz év szakmai tapasztalat kiegészítve korszerű tisztítás-technológiákkal
  • környezettudatos hozzáállás a fenntartható fejlődés jegyében
  • felkészült, lendületes, fiatalos csapat; egységes, kreatív csapatszellem
  • díjmentes árajánlat és próbatakarítás