Takarítás

Cégünk egyik meghatározó tevékenysége az épület- és járműtakarítás, újabb kori nevén  a tisztítás-technológiai szolgáltatások. Tagjai vagyunk a takarítók szakmai egyesületének, a MATISZ-nak, (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség).

Az általunk használt gépek, eszközök és vegyszerek mind, nemzetközileg ismert, vezető gyártók korszerű, környezetkímélő, igen magas műszaki színvonalú, több nemzeti és nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, nálunk is országszerte forgalmazott, bevizsgált termékek.

A teljesítésbe bevont gépek részletes műszaki dokumentációit, a felhasznált tisztító- és fertőtlenítő szerek használati utasításait és biztonsági adatlapjait kérésükre azonnal rendelkezésükre bocsátjuk.

A takarítási üzletágban az alkalmazotti létszámunk 50-60 fő között változik. Munkatársaink – akiknél alkalmazási feltétel az erkölcsi bizonyítvány – egységes, kitűzővel ellátott munkaruhában, a megrendelőink igényeihez lehető legjobban igazodva, kellő körültekintéssel, odaadással és nagyfokú szakmai felkészültséggel végzik munkájukat mintegy 200.000 m2 alapterületen, jól tudván, hogy a takarítási szolgáltatás egyben bizalmi kérdés is.

Megrendelőink között megtalálhatóak a gazdasági élet és a közszféra legkülönbözőbb szereplői, és szép számmal találhatók köztük olyanok, akik szinte a kezdetektől fogva bizalommal voltak, vannak cégünk iránt.

Ezt a bizalmat erősítendő; a tisztítás-technológiai szolgáltatásaink minden esetben dokumentáltak. A szolgáltatási jegyzék, mint a Vállalkozási szerződés melléklete a szolgáltatás alapdokumentuma. Ebből készítjük el a ráfordítások meghatározásával a Munkatervet. A Munkaterv hivatott rögzíteni és egyben meghatározni, hogy a szolgáltatási jegyzékben felsorolt feladatokat kinek, mikor, hol és milyen módón kell elvégezni a szolgáltatás során.  A Munkaterv maradéktalan végrehajtásának ellenőrzésével és az elvégzett munkák – bele értve az esetleges helyesbítő, illetve megelőző intézkedéseket is – leigazolására a Belső tanúsítvány szolgál. A Belső tanúsítványok összegzésével állítjuk ki a Teljesítési igazolást, amely egyben a számlázás alapdokumentuma is.

Tiszta objektum = elégedett ügyfél

Takarítási üzletágunk az alábbiakkal áll meglévő és leendő Ügyfeleink szíves rendelkezésére:

  • garancia minden általunk elvégzett munkára
  • több mint húsz év szakmai tapasztalat kiegészítve korszerű tisztítás-technológiákkal
  • környezettudatos hozzáállás a fenntartható fejlődés jegyében
  • felkészült, lendületes, fiatalos csapat; egységes, kreatív csapatszellem
  • díjmentes árajánlat és próbatakarítás