A Köt-Társ Service Kft.

A Köt-Társ Service Kft. egy dinamikusan fejlődő, több lábon álló magánvállalkozás, amely mindig nyitott az új kihívásokra.

  • Filozófiánk: a fejlődésben nincs megállás!
    A menedzsment által tovább vitt több évtizedes német szakmai múltra, a felhalmozott tudásra, a tanulásra, a gyakorlatra és az empíriára épített tudás folyamatos fejlesztése.
  • Célunk, hogy testre szabott egyedi és eredeti értékteremtő megoldásokat dolgozzunk ki és kínáljunk fel megrendelőinknek az épületek tisztasága, biztonsága, állagmegóvása, a zöld- és külső területek gondozása érdekében. Mindezeket környezet tudatos módon, a fenntartható fejlődésre való törekvés jegyében.
  • Minőségbiztosítás
    Társaságunknál az elmúlt majd 30 év dinamikus forgalomnövekedésével párhuzamosan a minőségbiztosítás témaköre is kiemelt figyelmet kapott.

Figyelemmel kísérjük a nemzetközi és hazai piacot, az új módszereket. Vállalkozásunk fejlett kommunikációs hálózattal rendelkezik. Üzletág és területi vezetőink mobiltelefonnal és gépkocsival ellátottak a lehető legjobb elérhetőség érdekében, így törekszünk intézkedéseink gyors-szolgálati szintre fejlesztésére.